INSPIRACJE / Przepisy / 23 marca 2020

Sałatka z rukolą i wędzonym indykiem

Składniki:

  • Duża garść rukoli
  • Papryka czerwona
  • 100 g wędzonego indyka
  • 12 szt. orzechów nerkowca
  • Zielony ogórek połowa
  • Cukinia 100 g
  • Mała cebulka

 

Przygotowanie:

Pokroić warzywa i indyka. Cukinię można zetrzeć na tarce. Całość wymieszać.

 

Waga Białko Tłuszcze Węglowodany Błonnik kalorie
SUMA: 563 g 31,9g 9,8g 25,9g 6,4g 299 kcal

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Przybyszewskiego 99
Łódź

575 900 664 | kontakt@poradniawitaminka.pl


​Pobierz bezpłatny
E-book z przepisami