INSPIRACJE / Przepisy / 19 marca 2020

Pasta Jajeczna

Składniki:

  • 5 jajek
  • łyżeczka musztardy sarepskiej
  • 2 łyżeczki serka wiejskiego
  • łyżeczka oliwy z oliwek
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

1.Jajka ugotować na twardo.

2.Obrać ze skorupki i rozgnieść.

3.Dodać serek wiejski, musztardę,  trochę oliwy.

4.Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Przybyszewskiego 99
Łódź

575 900 664 | kontakt@poradniawitaminka.pl


​Pobierz bezpłatny
E-book z przepisami