INSPIRACJE / Przepisy / 23 marca 2020

Jaglany Koktajl Czekoladowy

Składniki (3 porcje):

  • 1 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej
  • 2 szklanki mleka roślinnego u mnie sojowe
  • 1 banan
  • 1 łyżka miodu
  • 3 łyżeczki gorzkiego kakao
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
  • opcjonalnie woda

Przygotowanie:

Wszystkie składniki umieścić w blenderze kielichowym i miksować 2-3 minuty do uzyskania lśniącego, kremowego koktajlu.

 

Ilość Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany
Porcja 547 kcal 37,7 g 47,7 g 89,9 g

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Przybyszewskiego 99
Łódź

575 900 664 | kontakt@poradniawitaminka.pl


​Pobierz bezpłatny
E-book z przepisami